NOVETATS.

AMPFAN 1060

El grup d’aire AMPFAN 1060, és un grup de fabricació pròpia, l’estructura del qual està feta íntegrament en acer inoxidable per tal d’assegurar una llarga durabilitat.

El disseny inicial del producte sorgeix a partir del projecte de final del Grau en enginyeria mecànica de la universitat EUSS Enginyeria (Centre adscrit a la UAB), a Barcelona. Fet que comporta l’estudi i càlcul adequats per a construir el producte i, per tant, la seguretat de tenir una eficiència de treball gràcies al projecte de càlcul que hi ha a darrere.

El grup consta de 2 velocitats, amb la marxa llarga i a 540 rpm, és capaç de generar prou cabal d’aire per a una alçada màxima de 15 m ,d’aplicació fitosanitària correcta, en la configuració per a plantacions d’alçada.

És un grup pensat per ser 100% configurable i adaptable al màxim de plantacions possibles, per això consta d’un total de 20 deflectors tots ells orientables. A més d’un seguit d’accessoris per adaptar-lo a les necessitats de l’aplicació.

Aquest grup s’ha creat per tal de cobrir la necessitat detectada al mercat, d’un grup d’aire potent, alhora que configurable al màxim, i amb una robustesa i conseqüent durabilitat.

LA NOSTRA MAQUINÀRIA.

MÀQUINA DE BARRA.
ATOMITZADORS, NEBOLITZADORS I CANYONS