NOVETATS.

Waatic

Des de AMP Sprayers, presentem Waatic del Grup Estel, una novetat que aporta un control absolut del tractament fitosanitari en el cultiu.

Waatic es un sistema de control intel·ligent per a l’aplicació de productes fitosanitaris. Basant-se en un programari Android, facilitant d’aquesta manera l’experiència que tindrà l’usuari final degut a la familiarització que tenim amb aquest tipus de programari.

El sistema ens proposa des de un control manual completament tradicional del control de la màquina, amb una pressió constant i una velocitat constant de la mà de l’aplicador. Fins a una automatització absoluta del procediment mitjançant mapes de caudal variable, regulant caudal en funció de la velocitat i el tipus de vegetació.

A més d’un control absolut per el que fa el tractament de dades, amb compatibilitat amb programes com Hesperides, Agrooptima, etc.

Si desitja més informació no dubti a posar-se en contacte amb el nostre equip.

LA NOSTRA MAQUINÀRIA.

MÀQUINA DE BARRA.
ATOMITZADORS, NEBOLITZADORS I CANYONS